Під Маріуполем сталася страшна ДТП з військовою технікою: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Під Маріуполем сталася страшна ДТП з військовою технікою: опубліковані фото

Під Маріуполем сталася страшна ДТП з військовою технікою: опубліковані фото

Увечері 14 серпня в Донецькій області на трасі Маріуполь - Мангуш біля села Агробаза сталася смертельна ДТП за участю легкового автомобіля і тягача з військової технікою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Донецькій області.
"Близько 21.00 на автодорозі «Одеса - Мелітополь - Новоазовськ» 30-річна водій автомобіля «ВАЗ-21099», скоїла наїзд на причіп автомобіля «МАЗ», який зупинився в зв'язку з технічною несправністю. Від отриманих травм жінка загинула на місці події, 7 -річний хлопчик, пасажир автомобіля, в тяжкому стані доставлений в реанімаційне відділення", - йдеться в повідомленні.
Пізніше в поліції повідомили, що дитина від отриманих травм померла в лікарні.
Як пише видання 0629, у автомобіля «МАЗ» з військовою технікою зламався насос високого тиску, через що він був змушений зупинитися.
Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого). Проводиться досудове розслідування.


Начальник Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін заявив, що основні порушення правил дорожнього руху, які призводять до смерті на дорогах Донецької області: керування в стані алкогольного сп'яніння і перевищення швидкісного режиму.
"За 7 місяців цього року поліцією Донеччини задокументовано понад 9 тис. порушень Правил дорожнього руху, в тому числі 2323 - керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння", - написав він у Facebook.
За словами Аброськіна, кожен четвертий з порушників був за кермом автомобіля в нетверезому вигляді. За ним прийнято 1055 судових рішень: 208 рішень про позбавлення порушників права керування транспортними засобами, винесено 819 постанов про накладення штрафу, призначені 26 адміністративних арештів, 2 порушника засуджені до громадських робіт.
За всіма 9 тисячами фактів порушень ПДР винесено постанов на суму 4 млн. 696 тис. грн. Оплачено з них 47,2% - 2 млн. 35 тис. грн.
Раніше повідомлялося, що в Києві на Старообухівській трасі сталася масштабна ДТП, в якій постраждали 2 людини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?