Ім'я глави штабу Трампа спливло в "чорній бухгалтерії" Партії регіонів
Категорія
Політика
Дата публікації

Ім'я глави штабу Трампа спливло в "чорній бухгалтерії" Партії регіонів

Ім'я глави штабу Трампа спливло в "чорній бухгалтерії" Партії регіонів

У списку так званої "чорної бухгалтерії" Партії регіонів знайшли ім'я керівника передвиборного штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Пола Манафорта.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Видання The New York Times, посилаючись на дані Національного антикорупційного бюро України, написало, що керівник передвиборного штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа і екс-радник президента-утікача Віктора Януковича Пол Манафорт міг отримати $12,7 мільйона доларів з України з 2007 по 2012 рік.
Цю інформацію в НАБУ підтвердили.
"Згідно зі списками, на витрати, пов'язані з цією особою, починаючи з 20.11.2007 року було виділено всього понад 12,7 млн ​​доларів США", - повідомили в прес-службі НАБУ.
Відзначається, що останній запис в так званій "амбарній книзі" Партії регіонів щодо Манафорта датується 5 жовтня 2012 року.
"Підкреслюємо, що наявність прізвища Манафорта в "списках" не означає, що він дійсно отримав ці кошти, адже в графі одержувачів значаться підписи інших осіб. Досудове розслідування в цьому виробництві триває", - відзначили в НАБУ.
Нагадаємо, 31 мая була опублікована "чорна бухгалтерія" Партії регіонів, в якій вказувалося, хто і скільки грошей отримував від представників ПР.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?