Одіозний російський депутат заявив, що ЗСУ обстріляли його авто на Донбасі
Категорія
Світ
Дата публікації

Одіозний російський депутат заявив, що ЗСУ обстріляли його авто на Донбасі

Одіозний російський депутат заявив, що ЗСУ обстріляли його авто на Донбасі

Скандальний депутат законодавчих зборів Санкт-Петербурга Віталій Мілонов

заявив, що його мікроавтобус був обстріляний Збройними силами України в районі окупованої Горлівки на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського політика.


"Укрофашисти сьогодні зрешетили наш мікроавтобус в Горлівці. Взяти б пару наших ліберастів і укрофанатів та й тицьнути їх свинячими рилами в пробоїни від мін. Кривавий кондитер Параша винен нам мікроавтобус», - написав Мілонов.


Внаслідок обстрілу ніхто не постраждав, самого депутата в цей момент в машині не було. Раніше Мілонов повідомляв про те, що прибув в окупований проросійськими бойовиками Донбас з гуманітарною місією.


Відзначимо, що Мілонов відомий своїми скандальними заявами і законодавчими ініціативами. Він автор закону про «адміністративну відповідальність за пропаганду гомосексуалізму і педофілії», за цією статтею Мілонов безрезультатно намагався притягти до відповідальності Rammstein, Мадонну і Леді Гагу.


Нагадаємо, раніше

Віталій Мілонов пропонував відправити в Україну на пісенний конкурс Євробачення-2017 виконавців з ансамблю музики, пісні і танцю Збройних сил Росії

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?