Жителі звільненого Донбасу досі дивляться ТБ бойовиків: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Жителі звільненого Донбасу досі дивляться ТБ бойовиків: опубліковано відео

Жителі звільненого Донбасу досі дивляться ТБ бойовиків: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Жителі населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення на Донбасі, продовжують дивитися телеканали, які транслюються з окупованого бойовиками ДНР Донецька, а також російське телебачення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Общественное ТВ Донбасса.
Мешканка Наталія з Красногорівки, Донецької області, розповідає, що по телевізору можна побачити телеканали «Оплот» і «Перший республіканський». Така ж ситуація і в селі Новомихайлівка Мар'їнського району, де в Будинку милосердя антена ловить канали так званої ДНР і російські.
За словами глави військово-цивільної адміністрації Красногорівки Олега Ліванчука, телебачення - одне з найпопулярніших джерел інформації в місті.
«Люди тут проукраїнські, але вони настільки налаштовані цим сепарТБ, шістьма каналами. Вони не чують нічого іншого», - сказав він.
Ліванчук також зазначив, що зараз на території району працює українське радіо, «але не кожен слухає радіо, а телевізор дивляться всі».


Раніше повідомлялося, що в соціальних мережах посміялися над змістом паперової преси бойовиків так званої ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?