У Порошенка показали убитих на Донбасі бойовиків з дивними наколками: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Порошенка показали убитих на Донбасі бойовиків з дивними наколками: опубліковані фото

У Порошенка показали убитих на Донбасі бойовиків з дивними наколками: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Позаштатний радник президента України Петра Порошенка Юрій Бірюков

показав фотографії убитих на Донбасі бойовиків.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


"Вчора о 10:10 ДРГ противника підійшла на відстань 100 метрів від нашого опорного пункту і почала його обстрілювати. Бійці ЗСУ не мають права відповідати на провокації, а тому не відповідали. Через 20 хвилин невідповідання залишки ДРГ ретирувалися, залишивши на полі бою два трупи. Потім наш опорник півтори години прасували з 82 мм мінометів, потім з 122 мм гармат. Бійці ЗСУ знову не відповідали, і після придушення вогневих позицій противника пішли підбирати тіла супротивника", - розповів Бірюков.


Він зазначив, що на тілах убитих знайдено дивні наколки.


"А наколки витіюваті, так. Особливо вразила дивна наколка на спині, з павутиною. Карти, шприци і ще якась лабуда. Є фахівці з такої творчості?", - написав радник Порошенка.


"Ось що подумалося... Напевно, це добре, з якогось боку, що деякі наші ЗМІ активно втокмачують нам в голову образ бійців ЗСУ, яким категорично не можна відповідати. Ось ні-ні, сидіть і терпіть. Цей образ створений настільки якісно, що навіть сепари в нього вірять. І пруть. А потім залишаються лежати, в дуже неприємному вигляді. Казачки-розбійнички, так", - додав він.


Раніше розвідка дізналася, що

бойовики так званої ДНР отримали завдання від Федеральної служби безпеки Росії збирати факти корупції та організації контрабанди за участю українських військових в зоні АТО.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?