У Хмельницькій області перекинувся автобус із паломниками: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Хмельницькій області перекинувся автобус із паломниками: з'явилося фото

У Хмельницькій області перекинувся автобус із паломниками: з'явилося фото

У Хмельницькій області неподалік від села Скаржинці перекинувся автобус з прочанами з Кропивницького, в результаті чого постраждали п'ятеро людей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Хмельницькій області.
"У понеділок, 15 серпня, близько 8 години ранку біля села Скаржинці Ярмолинецького району перекинувся мікроавтобус "Фольксваген ЛТ", який віз прочан з Кропивницького в Почаїв", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що під час руху в автомобілі зламалася ресора, і 37-річний водій, щоб уникнути лобового зіткнення, направив автомобіль на узбіччя, де він і перекинувся на бік.
За попередніми даними, є п'ятеро травмованих, з яких одна дитина, 2004 року народження. Всі постраждалі доставлені до Хмельницької обласної лікарні, де зараз їх оглядають лікарі. Загалом в автобусі їхало 18 чоловік.
Раніше повідомлялося, що 14 серпня в Донецькій області на трасі Маріуполь - Мангуш біля села Агробаза сталася смертельна ДТП за участю легкового автомобіля і тягача з військовою технікою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?