Українцям розповіли про єдиний спосіб вирішити проблему Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Українцям розповіли про єдиний спосіб вирішити проблему Росії

Українцям розповіли про єдиний спосіб вирішити проблему Росії
Джерело:  online.ua

Російський анархіст, активіст антивоєнного руху і політемігрант Петро Рауш

вважає, що для розпаду Росії їй достатньо зазнати військової поразки.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


За словами Рауша, вирішивши проблему Росії, світ позбудеться багатьох злободенних питань.


"Треба вирішувати проблему РФ. Тому що якщо вдасться вирішити цю проблему, то і гострота всіх інших - і проблеми тероризму, і проблеми біженців, і людських втрат - буде кардинально, в рази, знижена", - сказав він.


При цьому політемігрант вважає, що вирішити проблему Росії без війни не вийде.


"Не бачу можливості вирішити цю проблему без війни. Хоча, можливо, в найкращому випадку для розгрому Росії виявиться достатньо катастрофи в одній з тих регіональних воєн, які вона вже веде. Так чи інакше, а російська влада повинна продемонструвати людям, які живуть на території РФ, свою повну військово-політичну некомпетентність. Можливо, це буде в Сирії, можливо, в Україні", - зазначив він.


Рауш додав, що якщо Росія поверне Крим Україні, чимало чеченців захочуть звільнити Ічкерію.


"Якщо Україна поверне Крим, то має запуститися механізм розпаду РФ. Кавказ підніметься. Наприклад, чимало чеченців живуть в Європі і готові будуть в разі зміни ситуації повернутися на батьківщину. І не просто повернутися, а зі зброєю в руках, щоб звільнити Ічкерію від окупації. І Кавказом не обмежиться, повинна бути ланцюгова реакція", - розповів він.


Більше

читайте в інтерв'ю Петра Рауша ONLINE.UA: Плани захоплення Криму були до Путіна, а для краху Росії потрібен один поштовх

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?