В історії з загиблими на Донбасі бойовиками з'явилася важлива деталь
Категорія
Події
Дата публікації

В історії з загиблими на Донбасі бойовиками з'явилася важлива деталь

В історії з загиблими на Донбасі бойовиками з'явилася важлива деталь

Позаштатний радник президента Петра Порошенка Юрій Бірюков розповів, що один із загиблих на Донбасі бойовиків був родом із Попасної Донецької області і проходив підготовку разом з росіянином з Санкт-Петербурга в Стаханові в 6-му казачому полку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Бірюкова.
"Яке "зворушливе" продовження історії про загиблого вчора бойовика! У твіттері знайшлося чудо, яке служило із загиблим. Сльозливість побажання землі-пухом, все таке. І звичайно, хто б сумнівався, це чудо з Орди. Конкретно, з Санкт-Петербурга", - написав він.


"Як це мило і зворушливо: мразь приїжджає до нас, в Україну, воює з нами, потім постить зворушливі картиночки про дружбу нас і худоби, а потім сумує за загиблим сепаром-нариком... Слів немає, одні матюки", - додав радник президента.
Раніше розвідка дізналася, що бойовики так званої ДНР отримали завдання від Федеральної служби безпеки Росії збирати факти корупції та організації контрабанди за участю українських військових в зоні АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?