Путіну нагадали про роль зашморгу в російській політиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіну нагадали про роль зашморгу в російській політиці

Путіну нагадали про роль зашморгу в російській політиці
Джерело:  online.ua

Російський анархіст, активіст антивоєнного руху і політемігрант Петро Рауш

 заявив, що у президента Росії Володимира Путіна менше ризиків, поки він утримує владу, але нагадав, що російське самодержавство обмежене зашморгом.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Років двісті тому було сказано, що російська влада - це самодержавство, обмежене зашморгом. З одного боку, у Путіна менше ризиків, поки він утримує владу. Але в той момент, коли ця влада впаде, ступінь ризику буде незрівнянно вищим, ніж у будь-якого потерпілого невдачу європейського політика. Це правило для будь-якої диктатури. Можна згадати, як закінчили Муаммар Каддафі, Саддам Хусейн або керівництво Третього Рейху", - сказав Рауш.


Він упевнений, що режим російського самодержавства приречений до катастрофи.


"У перспективі - і, думаю, не найбільш довгостроковій - катастрофа цього режиму неминуча. Питання тільки, вона буде при Путіні чи при його наступникові. Але потрібен зовнішній поштовх. Росіяни звикли терпіти тільки до тих пір, коли влада у зовнішній політиці перемагає. Але якщо її перемагають зовні, то всередині країни таку владу перестають боятися і поважати. У цьому випадку всі негативні емоції народу будуть каналізовані на владу", - зазначив політемігрант.


Більше

читайте в інтерв'ю Петра Рауша ONLINE.UA: Плани захоплення Криму були до Путіна, а для краху Росії потрібен один поштовх

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?