Майстри легендарної телегри поїхали розважати військових Путіна в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Майстри легендарної телегри поїхали розважати військових Путіна в Сирії

Майстри легендарної телегри поїхали розважати військових Путіна в Сирії
Джерело:  РІА Новини

Знавці відомої телегри "Що? Де? Коли?" відвідали російських військовослужбовців на авіабазі Хмеймім в Сирії і пограли з ними.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".
Магістр "Що? Де? Коли?" Андрій Козлов високо оцінив ерудицію гравців-військових.
"Я вже не дивуюся тому, що в російській армії служать розумні, інтелектуальні та азартні люди. Для мене особисто це зримий результат тієї реформи, яка проводиться в армії в останні роки", - зазначив він.
Підготовкою інтелектуального шоу для російських військових також займався неодноразовий володар "Кришталевої сови" Олексій Блінов.
У грі брали участь шість команд, кожна з яких складалася з шести чоловік. Військові звання і спеціальності при цьому не враховувалися. Переможцем стала команда "Уральські знавці".
Козлов зазначив, що його приїзд до Сирії є проявом почуття патріотизму.
"Якщо є така щаслива можливість трішечки, на ковточок скрасити хлопцям їх побут і їх службу, мені дуже приємно", - резюмував експерт.
Раніше стало відомо, що в Сирії загинув російський військовослужбовець з Кабардино-Балкарії Аскер Біжоєв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?