Скандальний радник Януковича і Трампа прокоментував новий компромат
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандальний радник Януковича і Трампа прокоментував новий компромат

Скандальний радник Януковича і Трампа прокоментував новий компромат
Джерело:  Politico

Скандальний радник кандидата в президенти США Дональда Трампа і колишній консультант Партії регіонів Пол Манафорт, коментуючи інформацію ЗМІ про присутність його прізвища в "чорній бухгалтерії" Партії регіонів, заявив, що це "необґрунтоване, дурне і безглузде" припущення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Politico.
"The New York Times знову вирішив цілеспрямовано ігнорувати факти і професійну журналістику, щоб відповідати своїм політичним завданням, вирішивши розкритикувати мене і мою репутацію, замість того щоб надати чесний звіт. Припущення про те, що я брав готівкові платежі, необгрунтоване, дурне і безглузде", - сказав Манафорт.
Ця історія розгортається трохи більше, ніж через день після того, як видання NYT опублікувало статтю про внутрішню боротьбу в штабі Дональда Трампа - історію, яка також викликала сильну реакцію з боку республіканського кандидата і його кампанії.
Незрозуміло, чи отримував фактично Манафорт ці платежі, але прокурори кажуть, що він "повинен був розуміти потенційні наслідки його фінансових операцій".
Манафорт рішуче заперечує, що коли-небудь отримував неофіційні платежі або що брав участь у справах уряду України і Росії.
"Моя робота в Україні припинилася після парламентських виборів в країні в жовтні 2014 року, - каже Манафорт. - Крім того, як нерішуче йдеться в статті, кожен урядовець в інтерв'ю говорить, що я не зробив нічого поганого".
Нагадаємо, що Манафорт кілька разів приводив до влади колишнього президента України Віктора Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?