У Деканоїдзе прокоментували гучну інформацію про вбивць Шеремета
Категорія
Події
Дата публікації

У Деканоїдзе прокоментували гучну інформацію про вбивць Шеремета

У Деканоїдзе прокоментували гучну інформацію про вбивць Шеремета

Інформація про нібито переслідування підозрюваних у справі про вбивство українського журналіста Павла Шеремета не відповідає дійсності, повідомив заступник керівника Нацполіції Вадим Троян.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
"Національна поліція не проводить ніяких переслідувань підозрюваних у справі про вбивство Павла Шеремета. Ніякої погоні сьогодні немає", - сказав Троян.
Нагадаємо, що раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Нацполіція вирахувала передбачуваних вбивць і вела погоню за ними.
Вранці 20 липня в результаті вибуху машини в Києві загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Машина вибухнула на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка навпроти ресторану "МакДональдс". Авто належало керівникові "Української правди" Олени Притули, але її в машині не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?