Знамениті російські байкери приїхали в окупований Крим "наплювати на санкції": з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знамениті російські байкери приїхали в окупований Крим "наплювати на санкції": з'явилося відео

Знамениті російські байкери приїхали в окупований Крим "наплювати на санкції": з'явилося відео
Джерело:  crimea.ria.ru

Представники російської групи "Пікнік", соліст Едмунд Шклярський і бас-гітарист Марат Корчемний, приїхали до окупованого Криму, де заявили журналістам, що їм плювати на санкції, а Крим нагадує Канни. За словами учасників групи, "Пікнік" перебуває в чорному списку України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Рокери приїхали в Севастополь на байк-шоу "Ковчег спасіння". «Найважливіше - аеропорт. У нас же життя - аеропорт-готель. Аеропорт - класний, готель - класний», - захопився Корчемний і додав, що Крим став краще.


(Виступ групи дивіться з 8.40)
А ось Шклярському Крим нагадав Канни. "Коли ми приїжджаємо в Крим, завжди салют, народ ходить, як в Каннах на набережній. Можна тільки порадіти, що у народа позитивний настрій", - сказав соліст групи.
Про санкції рокери кажуть зневажливо: "Поки існує група "Пікнік", змінилося сім генеральних секретарів, ми починали за Брежнєва. Це показує, що політика змінюється, а група "Пікнік" залишається. Нам плювати на санкції взагалі. Політика приходить і йде, а життя залишається».
"Зараз ніхто не згадає, хто був міністром 20-30 років тому, а "Пікнік" згадають", - зазначають артисти.
За словами Шклярського, ще в СРСР група потрапляла в списки заборонених: "Ми потрапили в список заборонених груп ще в Радянському Союзі і цей список не скасували, тому ми тут, можна сказати, незаконно і виступаємо незаконно. У дитинстві була фраза "Аби тільки не було війни". І я за це. Всі цінності умоглядні, коли починається канонада - взагалі ні до чого, і ця фраза не втрачає своєї актуальності".
До речі, «поплювати на санкції» приїхали також Кипелов, В'ячеслав Бутусов і Uma2rman.
Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно в Криму виступила скандальна російська група "Ленінград". Група виконала пісню "Москва".
Також під час виступу Шнуров повторив слова російського прем'єра "Грошей немає, але ви тримайтеся тут", сказані Медведєвим кримським пенсіонерам.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?