Противник Путіна дав сценарій розвалу Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Противник Путіна дав сценарій розвалу Росії

Противник Путіна дав сценарій розвалу Росії
Джерело:  online.ua

Російський анархіст, який виступає за повалення влади в РФ на чолі з президентом Володимиром Путіним, політемігрант Петро Рауш, що живе в Швеції, припустив, що без силового утримання росіян під владою імперії Росія розвалиться.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Є ж уже, наприклад, ідентичність сибірська. Є інгерманландська. Можливо, буде уральська. Дуже ймовірно, що існування Росії як країни взагалі неможливо без "скреп" держави", - зазначив анархіст.
"Перед початком війни проти чеченців була теза: якщо відпустимо цих, то всі інші теж захочуть на свободу! Тобто відкритим текстом на всіх рівнях визнавався той факт, що варто тільки людей під владою імперії не утримувати силою - і імперія зруйнується. Причому бажання позбутися влади Москви у нинішніх етнічних росіян може проявитися точно так же, як і у представників колись завойованих Росією народів. Тому що тримається ця так звана "федерація" не на добровільно-договірному об'єднанні, а на терорі", - продовжив він.
Багнети часто бувають ефективним засобом вирішення проблем, але на них не завжди зручно сидіти. Особливо на зламаних. Третій Рим буде зруйнований", - резюмував Рауш.
Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Плани захоплення Криму були до Путіна, а для краху Росії потрібен один поштовх - політемігрант з РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?