Через дороге авто НАБУ взялося за одного з топ-чиновників: з'явилося фото документа
Категорія
Події
Дата публікації

Через дороге авто НАБУ взялося за одного з топ-чиновників: з'явилося фото документа

Через дороге авто НАБУ взялося за одного з топ-чиновників: з'явилося фото документа
Джерело:  rbc.ua

У Національному антикорупційному бюро послали голові правління НАК "Нафтогаз України" Андрію Коболєва лист-запит про надання інформації щодо підстав, на яких був придбаний Mercedes Benz S600 Guard за 5,1 млн грн.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.
"Прошу невідкладно, але не пізніше трьох робочих днів з моменту отримання запиту, надати в НАБУ інформацію щодо підстав та необхідності закупівлі ДП "Нафтогазобслугування" ПАТ "Нафтогаз України" автомобіля марки Mercedes Benz S600 GUARD за ціною 5,1 млн грн, а також надати належним чином завірені копії тендерної документації", - йдеться в листі.
Також в НАБУ попросили Коболєва про надання даних про аналіз цін на автомобілі під час затвердження документації конкурсних торгів.



Як повідомляв ONLINE.UA, на початку серпня з'явилася інформація про те, що "Нафтогаз" оголосив тендер про закупівлю броньованого авто за 5,1 млн гривень. Після прес-служба "Нафтогазу" заявила, що їм запропонували в користування броньований Mersedes безкоштовно. Однак автомобіль був придбаний за 4,5 млн гривень.
Пізніше в НАК відзначили, що авто закупили за дорученням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана у зв'язку з участю Андрія Коболєва в процесі між "Нафтогазом" і російським "Газпромом".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?