Російська опозиція звернулася до України з несподіваним проханням
Категорія
Політика
Дата публікації

Російська опозиція звернулася до України з несподіваним проханням

Російська опозиція звернулася до України з несподіваним проханням
Джерело:  online.ua

Кандидати в депутати Держдуми РФ від опозиційної партії ПАРНАС в Краснодарському краї подали прохання в консульство України про транзитну візу для того, щоб мати можливість проводити агітацію в Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу регіонального відділення партії.
"Кандидати в депутати Державної Думи, висунуті "Партією народної свободи" в складі регіональної групи №33 (Краснодарський край-Адигея-Крим), Олексій Корольов, Олександр Сафронов і Марина Капица направили до Генерального консульства України в Ростові-на-Дону заяви на відкриття транзитних віз в Україну", - йдеться в повідомленні.
У зверненні на ім'я генконсула відзначається, що таким чином кандидати зможуть прибути на територію Криму суходолом через Україну, "поважаючи норми не тільки вітчизняного законодавства, а й, одночасно, міжнародного права".
"Кандидати утримаються від організації виборчої кампанії в Криму в разі відсутності добра з боку України", - зазначив керівник регіонального відділення партії Леонід Запрудін.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше з'явилося відео, на якому російський опозиціонер, другий номер у списку партії ПАРНАС, В'ячеслав Мальцев розповідає, що Росії потрібно захопити Україну і Київ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?