Колишній начальник ДАІ побив волонтера і спалив його авто: опубліковані відео
Категорія
Події
Дата публікації

Колишній начальник ДАІ побив волонтера і спалив його авто: опубліковані відео

Колишній начальник ДАІ побив волонтера і спалив його авто: опубліковані відео
Джерело:  online.ua

Відомий український блогер Роман Синіцин розповів про Олександра, який у різний час обіймав посади голови Кобри, ДАІ Києва, Чернігівської, Харківської областей, ДАІ України, і який спалив автомобіль волонтера, а також побив його.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера.


"У сім'ї Саші відмінний автопарк, вартістю в сотні тисяч доларів. Дочки Саші часто відпочивають в Москві. Аваков своїм указом звільнив Сашу з посади начальника ДАІ в травні 2015 року року, після розслідування Схем про його незадекларований будинок в Жулянах, - написав Синіцин. - Саша сидів в Ізюмі пару тижнів і так отримав УБС. Він дійсно міг бути в цьому місті після звільнення, правда після того як туди зайшли розвідгрупи 8 полку полку спецназу, Першого батальйону Нацгвардії і 95 повітряно-десантної бригади, а сепаратисти давно вийшли".


Також він розповів, що поруч з екс-главою ДАІ проживає Михайло Світлицький, який займається ремонтом автомобілів бійців АТО, через що користується повагою. "Сашу це дуже напружує, тому що він ватник і латентний сепаратист, незважаючи на те що «був під вогнем». У Михайла з Сашком постійні проблеми. Саша часто викликає поліцію, кажучи, що у Михайла на ділянці крадені машини. Поліція приїжджає, крадених машин не знаходить і їде собі далі у справах", - зазначив блогер.


"Але ось в ніч з 5 на 6 серпня Саша набухався з сусідом і вони підпалили один з АТОшних автомобілів (10-тонник Івекко) і битовку на ділянці Михайла. Потім побили самого Мішу. Причому удари наносив безпосередньо Саша. Приїхали пожежні, загасили. приїхали копи, прийняли заяву від Мишка. Ясно що Саші в офіційній площині нічого не буде. Зате буде в неофіційній площині) Саша, до речі, з органів МВС так і не звільнений. Просто виведений за штат. і готується скоро прийняти нову жирну посаду", - підкреслив Роман Синіцин.


Також він оприлюднив фото і відеодокази своїх слів:




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Києві намагалися вбити волонтера АТО.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?