Затятих любителів Путіна і "руського миру" знайшли ще в одному місті України: стали відомі подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Затятих любителів Путіна і "руського миру" знайшли ще в одному місті України: стали відомі подробиці

Затятих любителів Путіна і "руського миру" знайшли ще в одному місті України: стали відомі подробиці
Джерело:  057.ua

У Харкові, як раніше і в Маріуполі, знайшли велику кількість педагогів, котрі не приховують свого  позитивного ставлення до президента Росії Володимира Путіна і ідей "руського миру".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  057.ua.


Так, вчителю молодших класів школи №130 Позняк Тетяні Кимівні подобаються пости про "укронацистів", група "ЛНР" і "Ангели "Новоросії". За словами директора школи №130, Тетяна Позняк вже у них не працює, тому що з усією родиною переїхала жити в Росію.






Учитель праці 130-ї школи Бичкова Наталія Сергіївна вважає класними висловлювання Путіна про мощі Росії, пости, де президента України Петра Порошенка називають "ублюдком" і відео з донецькими терористами. Директор школи запевняє, що зараз Бичкова у відпустці в Росії, і ніхто не помічав за нею ніяких проросійських висловлювань.









Валентина Київська - директор школи №124 любить читати групи "Путін.ру", "Росія - наша держава", і "Новоросія - зведення з фронтів". Вона не проти повернути Радянський Союз, і вважає класним об'єднання Росії, Білорусі і Казахстану, так як проти них "весь світ".








Олена Любухіна, яка працює заступником директора в школі № 148, любить пости, де терористи обіцяють "не стати на коліна перед київською хунтою" і групи з "антимайданом".






Тетяна Звягіна, що працює в школі №88 любить карикатури про "бандерівців", страшні розповіді пабліку "антимайдан" про вбивства Беркута і групи з вихваляння сепаратистів.







У 88 школі вчителька Ласкавцева Яна Давидівна "лайкає" пости з "невизнанням" української влади, і вважає Крим - російською територією.





Учитель школи №5 Лідія Костеляні не проти подивитися відео з Анатолієм Шаріем, хід сепаратистів по Харкову і "полайкати" групу "нова росія".







Директриса школи №151 Караван Тетяна Михайлівна любить пости, де проукраїнських громадян називають "ідіотами, що скачуть" і паблік "Росія".






У міськраді про проблему знають. Більш того - запевняють, що стикаються з нею вже не в перший раз. "Учитель повинен дитині прищеплювати цінності, любов до країни і патріотизм. На жаль, захист персональних даних не дає нам можливості звільнити людину за висловлювання в соцмережах. Якщо вчитель на уроці починає висловлювати такі настрої - ми з ним жорстко і назавжди прощаємося", - заявила директор Департаменту освіти Харківської міськради Ольга Деменко.


За її словами, в Харкові кілька вчителів були звільнені за сепаратистські висловлювання, і це питання буде знову піднято на педагогічній конференції в Харкові вже в кінці серпня.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  вчителів-сепаратистів знайшли в загальноосвітніх школах Запоріжжя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?