Бойовики ДНР вдарили з великого калібру по мирних будинках: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР вдарили з великого калібру по мирних будинках: опубліковані фото

Бойовики ДНР вдарили з великого калібру по мирних будинках: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР  провели обстріл населеного пункту Зайцеве, в результаті чого постраждав дах, стеля та підлога приватного будинку.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-центру штабу антитерористичної операції.


"Військовослужбовці української сторони СЦКК в Зайцевому зафіксували пряме потрапляння в приватний будинок 82-мм міни по вулиці Мануїльській. В результаті вибуху в будівлі значних пошкоджень зазнав дах, пробито стелю та підлогу", - йдеться в повідомленні.


"Слід зазначити, що бойовики незаконних збройних формувань ОРДО постійно обстрілюють Зайцеве з різних систем зброї. Наприклад, на цей раз в цьому районі вони «представили» боєприпаси від автоматичних гранатометів станкових, протитанкових гранатометів різних систем, стрілецької зброї. А для посилення руйнівного ефекту - сюди прилетіли 120-мм і 82-мм міни. Саме одна з таких «іграшок» і «прийшла» на подвір'я мирних жителів, наробивши великої шкоди", - також додали в штабі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі  з'явилися фото наслідків обстрілу Донбасу з танків.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?