Ющенко розповів, як українці самі створюють міф про велич Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Ющенко розповів, як українці самі створюють міф про велич Путіна

Ющенко розповів, як українці самі створюють міф про велич Путіна
Джерело:  apostrophe.ua

Третій президент України Віктор Ющенко розвіяв міфи про велич  президента Росії Володимира Путіна  і розкритикував його політику.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Апостроф.


"Я думаю, що ми створюємо великий міф самі для себе, коли говоримо про велич Путіна, про його мудрі ходи. На моє глибоке переконання, Путін - це політична фігура, яка вибудовує неефективну російську політику, яку ніхто не прийме в ХХI столітті" , - розповів екс-президент.


"Тому Росія втрачає друзів, партнерів, втрачає підтримку світу. Звичайно, формування величезної політичної корупції в світі через десятки своїх проектів, зомбування, на яке направляються сотні мільйонів доларів, - це неефективна робота на Росію в XXI столітті. Мені не подобається ця політика, я не вважаю її успішною", - зазначив Ющенко.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Віктор Ющенко здивував результатами соціологічного опитування за 2008 рік, коли з'ясувалося, що 70% українців хотіли Володимира Путіна в президенти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?