Беленюк приніс Україні четверте "срібло" на Олімпіаді 2016 в Ріо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Беленюк приніс Україні четверте "срібло" на Олімпіаді 2016 в Ріо

Беленюк приніс Україні четверте "срібло" на Олімпіаді 2016 в Ріо
Джерело:  online.ua

Борець греко-римського стилю Жан Беленюк завоював срібну медаль на  XXXI Літніх Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро.
Як повідомляє ONLINE.UA, у фіналі вагової категорії до 85 кг Беленюк не без допомоги суддів програв росіянину Давиту Чакветадзе з рахунком 2:9.
Дивіться: ОЛІМПІАДА-2016: ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ 15 СЕРПНЯ
У першому періоді суддя поставив нашого борця в партер, але Чакветадзе не зміг заробити очок. А нашому борцю вдалося прокинути суперника і заробити два бали.
А в другому періоді почалося суддівське свавілля. Суддя тричі ставив Жана в партер і росіянин зумів реалізувати свої шанси, заробивши 9 очок.
Нагадаємо, раніше скарбничка України поповнилася чотирма нагородами.  Стрілок Сергій Куліш здобув "срібло"  в стрільбі з пневматичного пістолета з 10 метрів,  гімнаст Олег Верняєв став другим  в індивідуальному багатоборстві,  шаблістки стали другими  в командному турнірі, а  "бронзу" взяла шаблістка Ольга Харлан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?