Провокація в Криму: в справі з'явилося важливе відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Провокація в Криму: в справі з'явилося важливе відео

Провокація в Криму: в справі з'явилося важливе відео
Джерело:  online.ua

Журналісти знайшли мирного жителя, який став жертвою обстрілу російських військових в ніч на 7 серпня в Армянську  в анексованому Криму, коли ФСБ нібито затримала так званих українських диверсантів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Дождь".


Згідно з інформацією журналістів, в сірому автомобілі Skoda перебували двоє мирних жителів - чоловік Хафіз Хайдаров з села Суворове, де нібито і затримали «українських диверсантів», і жінка, яку розшукати не вдалося.


Журналістам вдалося дістати відео автомобіля з численними слідами від куль.


Вдалося з'ясувати, що жертви були доставлені в хірургічне відділення лікарні в Красноперекопську.


У чоловіка було чотири кульових поранення, прострілене стегно. Жінка також була поранена, зараз вона знаходиться в реанімації, але в іншій лікарні.


Хайдарова також перевели в іншу лікарню. Журналістам вдалося розшукати його палату, однак з'ясувалося, що його серйозно охороняють. Стережуть жертву і представники місцевої поліції, і невідомі люди, які ховають обличчя під масками.


Вони не пустили журналістів до Хайдарова, посилаючись на те, що у них немає відповідних розпоряджень.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Росія має в своєму розпорядженні "неспростовні" докази причетності української розвідки до "диверсії і організації терактів" в окупованому Криму.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?