У ГПУ показали свою версію бійки з бійцями НАБУ: відео викликало сміх і обурення в мережі
Категорія
Політика
Дата публікації

У ГПУ показали свою версію бійки з бійцями НАБУ: відео викликало сміх і обурення в мережі

У ГПУ показали свою версію бійки з бійцями НАБУ: відео викликало сміх і обурення в мережі
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео версії конфлікту співробітників Генеральної прокуратури України з бійцями  Антикорупційного бюро.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Олени Яхно.


«Відео виклав хтось із ГПУ. "Погані хлопці" з НАБУ укладають на асфальт беззахисних прокурорів. Сльози заливають клавіатуру ... Десь на третій хвилині дуже чітко видно, як слідчий В. Паламарчук ховає стовбур в джинси. І найголовніше! Зацените музичку!», - написала Яхно.


На відео під «Місячну сонату» Бетховена продемонстрована відеонарізка з текстом. ГПУ звинуватило НАБУ в незаконному стеженні за представниками Генпрокуратури, а також в тому, що спецназ НАБУ схопив кількох співробітників ГПУ.


"Можновладці нарощують піар-кампанію з дискредитації НАБУ, так як керівники Агентства виявилися не дуже поступливими і прут напролом. Для того, щоб вони стали понятливішими, і ведеться вся ця бурхлива діяльність ... І найсмішніше. Ці виродки обурюються тим, що "набушники" їх злегка пом'яли, а в деяких випадках навіть (о, боги!) погрожували зброєю! Ці ідіоти не розуміють, що чим раніше вони сядуть, тим раніше вийдуть. Не розуміють і іншого - більш важливого - будь на місці законослухняних співробітників НАБУ якісь контужений на всю голову ветеран-активіст-патріот, то їм би ніхто нічим не погрожував - мовчки відгвинтили б голову, і на цьому все шоу було б закінчено. Назавжди ", - пише користувач Facebook Євген Шевченко.



«На кого розрахований цей монтаж?», «Сльози заважають дивитися», «Грають за наші бабки в войнушку. Хто з них наші, а хто німці? Дитячий садок на прогулянці», - коментують користувачі мережі.



Гарік Корогодський: Алена, ви ж там всіх знаєте - скажіть їм, я за недорого їм класне кіно забацаю.


Andriy Shpytko: "Ігри клоунів", перший сезон ... далі буде ...


Михайло Лисицин: Генпрокуратура і НАБУ могли б провести мирні переговори в Мінську, за участю Оксани Марченко.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше в мережі з'явилася карикатура на відносини працівників СБУ та ГПУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?