Війна Росії проти України: названі три варіанти розвитку подій
Категорія
Політика
Дата публікації

Війна Росії проти України: названі три варіанти розвитку подій

Війна Росії проти України: названі три варіанти розвитку подій
Джерело:  online.ua

Росія не вдаватиметься до широкомасштабного наступу на Україну, а, найімовірніше, буде здійснювати різного роду терористичні акти і намагатися утримувати напругу за рахунок загострення  ситуації на Донбасі, вважає екс-представник України в Тристоронньої контактній групі Роман Безсмертний.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".
"На сьогодні розглядається кілька можливих варіантів розвитку подій. Один з них - це можливе зростання напруги. Але тут є кілька можливих варіантів", - заявив Безсмертний.
"Перший з них, - можливість широкомасштабних дій. Можу відразу заспокоїти поки до такого розвитку подій Росія не готова з точки зору комплекту озброєнь, сил, що знаходяться на оперативній дистанції", - сказав Безсмертний.
"Я вже не кажу про можливість забезпечення їх відповідною інфраструктурою. Другий момент - можливість здійснення певного роду терористичних актів оперативних диверсійно-розвідувальних груп, проведення окремих акцій, пов'язаних із захопленням заручників і так далі. Це розглядається, як найбільш ймовірний (сценарій - Ред.)", - Продовжив Безсмертний.
"Третій варіант - можливість утримання напруги за рахунок загострення ситуації, пов'язаної з інформаційною напругою, чутками, обстрілами по лінії розмежування на території Донецької та Луганської областей. Швидше за все, будуть працювати другий і третій варіанти", - вважає Безсмертний.
Як повідомляв ONLINE.UA,  відомий блогер Gorky Look вважає, що для отримання необхідної допомоги від країн Заходу українці повинні визнати факт війни з Росією, і не вести себе так, ніби те, що відбувається на Донбасі, - це "дрібна сімейна сварка".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?