"Братва Єфремова": з'явився новий гучний компромат на екс-регіонала
Категорія
Політика
Дата публікації

"Братва Єфремова": з'явився новий гучний компромат на екс-регіонала

"Братва Єфремова": з'явився новий гучний компромат на екс-регіонала
Джерело:  online.ua

Боєць АТО, а в минулому лідер Незалежної профспілки міста Свердловська Костянтин Ільченко, який в 1996 році взяв в оренду шахту "Травнева" в Свердловську, розповів про те, як екс-регіонал Олександр Єфремов і його соратники "вбивали" підприємство.
Про це Ільченко розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Через коліно вони поступово ламали підприємство. Горовий (гендиректор об'єднання "Свердловантрацит" Євген Горовий, - ONLINE.UA) постійно спрямовує комісії, йдемо в мінус, починаються проблеми в трудовому колективі: я змушений скорочувати людей, не виходить вчасно платити зарплату", - нарікає колишній керівник підприємства.
За словами Ільченка, його ноу-хау, яке повинно було вивести шахту з кризи і поліпшити матеріальне становище робітників, соратники Єфремова взяли в багнети.
"Але в той же час замість закритої ми запускаємо нову лаву - не таку потужну, але економічно обґрунтовану. Цей факт взагалі вибив з колії команду Єфремова. Мабуть, уже повністю вичерпавши адміністративні можливості, вони звернулися за допомогою до відвертого криміналу. До мене на шахту приїхали люди Міраба, злодія в законі, смотрящего по Луганській області. Зустріч була жорсткою, розмова конкретна, з якої я зрозумів, що я, як і інші незгодні, був засуджений. Одразу не вбили, тому що для початку вирішили у мене відібрати все, що на той час ще залишилося. Крім цього, бандити відверто цікавилися гірничошахтним обладнанням, мабуть, плануючи його згодом дістати з шахти і вигідно продати", - продовжує свою розповідь Ільченко.
Далі, за словами екс-керівника підприємства, ситуація загострилася ще більше.
"Після цього почалася справжня війна з різаниною, стріляниною, я не здавався. В результаті у мене вийшло протистояння на два фронти. З одного боку, кримінальна братва, а з іншого - чиновницька братія від Єфремова, яка до цього моменту відносно мене вже ініціювала порушення кримінальної справи. Звинувачення будувалося на тому, що це я нібито затопив орендну шахту, в яку вклав величезну суму грошей", - зазначив він.
"У сухому залишку я отримав, з одного боку, кримінал з неабияким бажанням зі мною покінчити, а з іншого - систему, в особі Єфремова, яка намагається мене засудити за безпідставним звинуваченням", - додав Ільченко.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: На Донбассе воровали так, что Ефремов вызвал гнев Кучмы — пострадавший о беспределе.
Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA колишній депутат-регіонал Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?