Поп-фашист: кровожерливий російський священик підірвав соцмережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Поп-фашист: кровожерливий російський священик підірвав соцмережі

Поп-фашист: кровожерливий російський священик підірвав соцмережі
Джерело:  online.ua

У мережі обурені словами одіозного російського священика Всеволода Чапліна, який виступив із закликами до війни, заявив про «протухлий гуманізм» і про те, що немає нічого поганого в знищенні частини внутрішніх ворогів.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
«Бастрикін (Олександр Бастрикін, голова СК РФ - Ред.), вивези до лісу Севку Чапліна, а? Дивись, тобі знижка вийде...», - пише російський журналіст Олександр Сотник.
«У своєму спічі він закликає до вбивств. Вбивств неугодних, вбивств людей з п'ятої колони. Я не буду писати про його ставлення до Грозного і Сталіна, самі розумієте, що вони мали рацію. Чаплін повідав, що зі Старого завіту дізнався, що сам Бог був за кару і вбивства людей», - коментує ефір з Чапліним на «Ехо Москви» Marusya Orlovskaya.
«Фактично він дав відмашку прапорцем (хрестом, кадилом) вбивати неугодних владі і народу. Якщо це не заклики до насильства, війни, то що? Хай живуть гошотарасевічі, стрєлковигіркіни і інша погань.
Так що ви морально-то готуйтеся. Божий чоловік такий ось божий чоловік», - пише Орловська.




Ігор Коротченко: Все, чого він доб'ється - це що знову почнуть всіх священиків розвішувати на стовпах. Але в принципі - заслужили.


«Редакцію-то окропіть святою водою після Чапліна», - пише в Twitter Дмитро Бєляєв.


«Ні, серйозно, пан Венедиктов (Олексій Венедиктов, головний редактор «Еха Москви - Ред.»), таким місце в тюрмі, а не в студії Еха», - коментує користувач Twitter Makarov Nikolay.


«Поп-фашист: "А що поганого в знищенні певної кількості внутрішніх ворогів?" Послухайте весь текст. Волосся дибки. Я б тут же припинив передачу і вигнав би це говно фашистське в сутані зі студії поганою мітлою. Але з ним чемно дискутували...», - пише в Facebook

Сергій Лойко

.


Boris Tsyganskiy: Тварина ця цілком собі процвітає. І земля його носить. І немає ніякої на ньому анафеми за сатанізм. І за гратами не сидить. Мабуть, для державної і церковної систем цілком собі рідна людина.


Коссе Володимир: Попик просто озвучив те, про що поки соромляться говорити публічно переважна більшість громадян РФ. У приватних бесідах і соцмережах, до речі, вже не соромляться.


«Якби все було так, як описано в стародавніх книгах, то сьогодні вдень хрест на грудях попа-фашиста мав розжаритися до червоного і пропалити наскрізь не тільки рясу», - вважає заступник головного редактора «Ехо Москви»

Володимир Варфоломєєв

.


Yakov Shirokov: Іноді Бог замість покарання просто позбавляє людину розуму.


Артем Варгафтік: Якби все протікало, як описано в зовсім недревніх книжках у фахівців-наркологів, пацієнта б уже нудило в витверезнику - і на рясу, і на хрест, і далі скрізь.....


Як повідомляв ONLINE.UA,

раніше в мережі висміяли одного з учасників хресної ходи Української православної церкви Московського патріархату

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?