Бойовика ДНР спіймали на заході України: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовика ДНР спіймали на заході України: опубліковані фото

Бойовика ДНР спіймали на заході України: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Співробітники Служби безпеки України

затримали в Тернопільській області бойовика терористичного угруповання "Восток" від так званої ДНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.


«Правоохоронці встановили, що уродженець Донецької області добровільно приєднався до незаконного збройного формування в серпні 2014 року. Після проходження відповідної підготовки він став старшим мінометником артилерійської системи "Нона" "Окремої бригади спеціального призначення "Восток" і перебував у ній до березня 2016 року», - сказано в повідомленні.


«Слідчими СБУ документально підтверджено його участь в мінометних обстрілах позицій сил антитерористичної операції в районі міжнародного аеропорту "Донецьк" поблизу міст Харцизьк, Макіївка і Сніжне», - стверджують у відомстві.


За інформацією СБУ, в кінці весни бойовик, зрозумівши безперспективність майбутнього "молодої республіки" і побоюючись за своє життя, повернувся на контрольовану українською владою територію.


«Він переховувався в декількох областях України, намагаючись працевлаштуватися. Останнє його місце роботи - сторож на підприємстві в одному з сіл Підволочиського району Тернопільської області», - додали в СБУ.


«Під час спільної операції співробітники Управлінь СБУ в Житомирській і Тернопільській областях затримали бойовика на робочому місці. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.258-3 Кримінального кодексу України», - сказано в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA,

раніше в мережі з'явилося відео з

проросійським бойовиком, який

розкаявся і розповідав, що його змусили брати участь у злочинній діяльності


.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?