Український компромат на радника Трампа викликав бурю в США: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Український компромат на радника Трампа викликав бурю в США: з'явилися подробиці

Український компромат на радника Трампа викликав бурю в США: з'явилися подробиці
Джерело:  Голос Америки

У США після публікації інформації про присутність в списках "чорної бухгалтерії" Партії регіонів Пола Манафорта, який керує виборчою кампанією кандидата в президенти Дональда Трампа, порадили скандальному мільярдерові знятися з президентських перегонів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Голос Америки".
Нагадаємо, журналісти з'ясували, що в "чорній бухгалтерії" Партії регіонів ім'я Манафорта згадується 22 рази і документуються платежі в 12,7 мільйона доларів в період між 2007 і 2012 роками.
"Голова виборчого штабу Трампа Манафорт отримав 12,7 мільйона доларів за послуги уряду Януковича (прихильник Путіна) в Україні. Час Трампу зніматися з виборів!", - написав у своєму Twitter Марсель Ван Герпен, директор дослідницького центру Cicero Foundation в Голландії.
"У Республіканської партії США з'явилася ще одна причина панікувати", - написав Валі Наср, колишній провідний радник Держдепу США, заступник декана школи міжнародних відносин престижного Johns Hopkins University.
"На цьому тижні повинна бути опублікована і моя стаття. Скажу так: для Манафорта це тільки початок. Там все гірше", - зазначив Адам Вайнстін, старший редактор видання Fusion.
Нагадаємо, що скандальний радник кандидата в президенти США Дональда Трампа і колишній консультант Партії регіонів Пол Манафорт, коментуючи інформацію ЗМІ про присутність його прізвища в "чорній бухгалтерії" Партії регіонів, заявив, що це "необґрунтоване, дурне і безглузде" припущення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?