У мережі висміяли шалене шоу байкерів в Криму: з'явилося відео
Категорія
Культура
Дата публікації

У мережі висміяли шалене шоу байкерів в Криму: з'явилося відео

У мережі висміяли шалене шоу байкерів в Криму: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах іронізують над відео з «шоу байкерів» в анексованому Криму, за участю байкера Олександра Залдостанова (Хірурга), відомого підтримкою президента Росії Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Олексія Мінакова.
«Байк-шоу 2016, Севастополь (12.08.2016). Лютий треш: царський орел на радянському гербі, якась П'ята Імперія як жалюгідна пародія Третього Рейху, православний байкер Хірург, гімн СРСР, піонери», - прокоментував зміст відео Мінаков.
Pavel Viazovski: Ацкій агонь, запах сірки, око мордора. Чьо-то це всьо. Секта?
Аліна Андрусенко: "На кривавих бровах" хЕрург. І сміх і гріх. Не вірю, що вони щиро хочуть червоні галстуки і пілотки носити і строєм ходити. Лицеміри підлі.
Serhiy Sklyarenko: терміново развідеть і та разслишать. Це ад...




Svitlana Motorina: Піонери вбили. І робочий з колгоспницею - у людей ракети скоро у дворі сідати будуть, а там все серп з молотом.


Тетяна Остапенко: «Тільки дві речі нескінченні - Всесвіт і людська дурість, хоча щодо Всесвіту я не впевнений». А. Ейнштейн.


Інна Володіна: Це ж скільки грошей спалили заради пропаганди!


Daria Krasnopolska: Дивує те, що люди дивляться на це все з завороженими обличчями... типу "пишаюся!.."


Oleksii Fedorovskyi: Мене вже орки мордорське нічим не дивують.



Як повідомляв ONLINE.UA,

в мережі посміялися над появою байкера з "Нічних вовків" Залдостанова на святі в одній зі шкіл Донбасу з нагородними планками, схожими на ті, що вручалися учасникам Другої світової війни

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?