Економіст пояснив, що зруйнує Росію: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Економіст пояснив, що зруйнує Росію: опубліковано відео

Економіст пояснив, що зруйнує Росію: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Український економіст Борис Кушнірук

вважає, що Росію знищать нові товарно-грошові відносини, які формуються в світі.


Про це Кушнірук сказав в своєму відеооблозі на ONLINE.UA.


"Рівень продуктивних сил виріс до таких показників, що вже не можна втримати в межах кордонів однієї держави ні товари, ні послуги, ні капітал, ні потоки людей. У цій ситуації (в результаті зростання продуктивності сил) істотно знизилися ціни на сировинні товари, так звані commodities. І це стосується всіх сировинних товарів, це не тільки нафта, це і метали, і аграрна продукція, будь-яка інша сировинна продукція", - пояснив він.


Економіст також зазначив, що в Сполучених Штатах під commodities почали розуміти навіть мобільні телефони і просту комп'ютерну техніку, які вже виробляють десятками мільйонів штук.


"Отже, утримати все це в одних кордонах неможливо. Але, з іншого боку, і на рівні світовому ми не вміємо регулювати ці процеси, тому що, фактично, потрібно мати і світовий уряд, що регулює якщо не всі процеси, то хоча б ключові, в першу чергу, стосуються безпеки. А наприклад, як це зробити, якщо одна з найбільших країн світу Росія - це фактично реальний пособник тероризму і одна з найбільших загроз в світі?", - підкреслив експерт.


За його словами, глобальна криза, яку ми нині спостерігаємо, змінить геополітичну обстановку так, що Росії як країни вже може і не бути.


"Очевидно, що ця глобальна криза спостерігатиметься приблизно до 2023-25-х років і істотно змінить світ. Внаслідок цього, швидше за все, ми побачимо зовсім нову геополітичну реальність з точки зору світового управління. І в цій реальності може змінитися все, а деяких країн, принаймні таких, як Росія, ми, швидше за все, в цій реальності вже не побачимо", - резюмував Кушнірук.



Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: После глобального мирового кризиса России уже не будет.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?