Гучний обшук в Держприкордонслужбі: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Гучний обшук в Держприкордонслужбі: з'явилися подробиці

Гучний обшук в Держприкордонслужбі: з'явилися подробиці

Обшук в офісі Держприкордонслужби України

пов'язаний зі справою про вирізаний вздовж кордону ліс в Закарпатті.


Про це повідомляє ONLINE.UA зі з посиланням на "Українську правду", яка цитує свої джерела.


Згідно з повідомленням, обшуки проводить Головна військова прокуратура і КОРД.


Як уточнив співрозмовник видання, під час заходів з облаштування кордону Чопської прикордонної застави було вирубано 30 км лісу цінних порід і вивезено в Словаччину на загальну суму 1,5 млн доларів.


Планом облаштування кордону вирубка не передбачалася.


Водночас прес-секретар Державної прикордонної служби Олег Слободян в коментарі журналістам заявив, що це популістська акція, тому як ДПСУ співпрацює зі слідством, а у слідчих були перепустки в приміщення.


"Близько 9:30 до адміністрації увірвалися слідчі військової прокуратури в супроводі КОРД, департаменту по боротьбі з економічними злочинами МВС, виламали двері в підрозділ по управлінню системою охорони кордону в режимі онлайн", - сказав Слободян.


"Такі дії схожі на шоу, тому що у слідчих були перепустки, виписані заздалегідь. Їм не треба було вриватися. Ми сприяли проведенню розслідування у кримінальній справі за цим фактом, тому що зацікавлені в об'єктивному розслідуванні", - підкреслив він.


Слободян додав, що напередодні в прокуратуру були передані результати службової перевірки з цього питання, "тому що після додаткового вивчення обставин знайшли окремі епізоди, які можуть містити ознаки кримінального порушення".


Нагадаємо, що в Державну прикордонну службу України увірвалися два наряди Корпусу оперативної раптової дії (КОРД) в масках і зі зброєю.


Раніше

слідчо-оперативна група ГПУ провела обшуки в офісі НАБУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?