Росія перекинула до Ірану найбільш руйнівну авіацію: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія перекинула до Ірану найбільш руйнівну авіацію: опубліковано фото

Росія перекинула до Ірану найбільш руйнівну авіацію: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Російська Федерація

перекинула стратегічні бомбардувальники Ту-22М3 на військову авіабазу Хамедан на заході Ірану.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «

Європейську правду

».


До сих пір стратегічні бомбардувальники здійснювали вильоти з бази Моздок в Південній Осетії, пише видання з посиланням на Al-Masdar News.


Однак домовленість між Іраном і Росією дозволить РФ скоротити час польоту на 60%, зберігаючи Кремлю гроші і збільшуючи ефективність авіаударів.


Для здійснення ударів по цілях поблизу Пальміри російським літакам треба було пролетіти 2150 км, від бази Хамедан до Пальміри - 900 км.


Видання відзначає, що база Хмеймім в сирійській Латакії, де розміщуються російські літаки, не підходить для масивних Ту-22М3 - одних з найбільших бомбардувальників світу.



Як повідомляв ONLINE.UA, в лютому екс-міністр закордонних справ Франції Лоран Фабіус звинуватив РФ і Іран в тому, що вони є пособниками сирійського режиму, який проявляє "жахливу жорстокість".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?