У США знайшли високопоставленого "агента" Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У США знайшли високопоставленого "агента" Путіна

У США знайшли високопоставленого "агента" Путіна
Джерело:  online.ua

Російський політолог Андрій Піонтковський вважає, що кандидат в президенти США Дональд Трамп в разі перемоги на виборах досягатиме цілей президента Росії Володимира Путіна з українського та сирійського питань.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на колонку Піонтковського, яка опублікована на kasparov.ru.
«Трамп - це найцінніший агент Путіна в Америці, такий, якого у радянської системи і у радянського КДБ не було за всю історію СРСР», - вважає Піонтковський.
«Найбільша його цінність в тому, що його ніхто не вербував, йому ніхто не платив і ніяких підписок він не давав. Тому формально викрити його в цій якості неможливо. Просто як виключно корисний безграмотний буржуазний ідіот він збирається на президентському посту домагатися саме тих цілей, про які мріє Путін: фактичного відходу США зі світової арени, розвалу НАТО, здачі України на повне свавілля Кремля», - продовжує російський політолог.
«Трамп - самозакоханий ідіот, щиро вважає себе патріотом Америки. А ось хто справжні давні платні агенти Кремля - ​​це його найближчі співробітники: керівник виборчої компанії Манафорт (Пол Манафорт, колишній консультант Віктора Януковича - Ред.), радник з Росії Пейдж (бізнесмен Картер Пейдж - Ред.)», - упевнений Піонтковський.
«Це мерзотники, які роками працювали за величезні гроші у російських олігархів і у Януковича. Манафорт був його радником довгі роки, очолював його виборчу кампанію в 2008 році. Продовжував працювати на "Опозиційний блок" і після втечі Януковича. Вони-то прекрасно знають, за що і на кого вони працюють, і всіляко підігрівають і закріплюють пропутінські тренди свого тупуватого клієнта», - продовжує Піонтковський.
"Наш основний ворог ІДІЛ, Путін бореться з ІДІЛом, тому ми повинні відкинути всі наші дрібні розбіжності і об'єднатися з Путіним" - ось нехитрий штамп свідомості Трампа, що денно і нощно вселяється йому Манафортом і Пейджем», - пише російський політолог.
«Готовність Трампа до відвертої здачі Путіну Східної і Центральної Європи - в якійсь мірі продовження подібних тенденцій обамівської політики. Всі ж пам'ятають знамените інтерв'ю Обами журналу "Атлантік" навесні цього року, де сказано: росіянам хочеться згвалтувати Україну набагато більше, ніж нам її захистити, так буде завжди, і нам доведеться з цим рахуватися», - продовжує російський політолог.
«Це одкровення Обами (президента США Барака Обами - Ред.) показує, що подібні настрої втоми від глобальної відповідальності досить характерні для американського політичного класу. І кандидатура Трампа є ідеальною точкою зборки для носіїв такого роду поглядів», - резюмує Піонтковський.
Як повідомляв ONLINE.UA, в США після публікації інформації про присутність в списках "чорної бухгалтерії" Партії регіонів Пола Манафорта, який керує виборчою кампанією кандидата в президенти Дональда Трампа, порадили скандальному мільярдерові знятися з президентських перегонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?