Не гірше, ніж розп'ятий хлопчик і снігурі: соцмережі сміються з нової "страшилки" росіян
Категорія
Україна
Дата публікації

Не гірше, ніж розп'ятий хлопчик і снігурі: соцмережі сміються з нової "страшилки" росіян

Не гірше, ніж розп'ятий хлопчик і снігурі: соцмережі сміються з нової "страшилки" росіян

У російських блогах поширюють страшилки про українських військових, які на блокпостах зупиняють машини з російськими номерами і забирають у водіїв гроші і цінні речі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог українського журналіста Дениса Казанського, який цитує російського блогера.
"Знайомий повернувся з поїздки Україною. З жахом. Запитайте, навіщо його туди понесло в такий час? Все дуже просто, дружина-українка. Дуже хотіла побачитися з родичами. Вирішили, що вже якщо у неї є українське громадянство - їх не чіпатимуть. Ага, як же", - починає свою розповідь російський блогер.
За його словами, машина з російськими номерами - як для бика червона ганчірка в Україні.
"Розповідає, що машина з російськими номерами - як червона ганчірка для бика. Те, що зупиняли на кожному посту, трясли-шмонали і людей і машину - це півбіди. Крім офіціалів, постійно гальмували якісь мутні особистості в надії хоч чимось поживитися. Хто такі - взагалі незрозуміло. У всіх якась непізнавана форма, зброя. Ряджені, абсолютно відморожені. Кричать, штовхають, агресивні, обдовбані", - продовжує свою історію росіянин.
Він зазначив, що у його знайомого нібито відібрали гроші і навігатор.
"Гроші, що знайшли, відібрали практично одразу. На іншому "посту" відняли навігатор. Знайомий запитав: "Як же мені їхати?" На що отримав залізобетонну відповідь: "Купи собі пачку Біломор-каналу - на ній карта є!", - написав чоловік.
За його словами, назад до кордону їх супроводжував брат дружини, "намагався провезти якимись обхідними шляхами".
"Загалом до сих пір не вірить, що живий повернувся. Та ще й на машині. Мабуть, просто стара консервна банка, яка ледве дихає, нікого не зацікавила. Наслухався історій, як таких же ось "мандрівників" просто викидали з машин прикладом під *опу. Більше в Україну ні ногою. Там зараз повне "гуляйполе" і махновщина", - резюмував російський блогер.
Під постом Казанського в соцмережі, де він розмістив цитати з блогу росіянина, користувачі відзначають, що у російських пропагандистів, мабуть, нові методички з'явилися.




Інші висловлюють надію, що так до нас перестануть їздити українофоби з Росії.





Раніше в мережі з'явився фейк про нібито побудований Україною величезний могильник під Маріуполем, де масово ховатимуть жителів Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?