Розвідка дізналася про підступний задум спецслужб Путіна на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Розвідка дізналася про підступний задум спецслужб Путіна на Донбасі

Розвідка дізналася про підступний задум спецслужб Путіна на Донбасі
Джерело:  online.ua

Головне управління розвідки Міністерства оборони України очікує проведення масштабної провокації проросійських бойовиків, яка може передбачати імітацію наступальних дій сил антитерористичної операції на Донецькому і Слов'янському напрямках.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення Головного управління розвідки Міністерства оборони в Facebook.
"Співробітниками ФСБ Росії (контрольованої президентом РФ Володимиром Путіним - Ред.) доставлено 200 комплектів польової форми Збройних Сил України (з шевронами, кашкетами і знаками відмінності), які передано під особисту відповідальність командирів", - повідомляють в розвідці.
Зокрема, по 50 комплектів отримали «3 окрема мотострілецька бригада» бойовиків для використання в районі Горлівки і «100 окрема мотострілецька бригада» для використання в районі Мар'їнки.
Водночас, за інформацією ГУР Міноборони, «11 окремому штурмовому механізованому полку» надали 100 комплектів для ведення дій в районі Ясинуватої.
Як повідомляв ONLINE.UA, впродовж 15 серпня загинули семеро і отримали поранення дев'ять проросійських бойовиків в зоні антитерористичної операції на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?