Стало відомо про дивну смерть людини Єфремова на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо про дивну смерть людини Єфремова на Донбасі

Стало відомо про дивну смерть людини Єфремова на Донбасі
Джерело:  online.ua

Боєць АТО, а в минулому лідер Незалежної профспілки міста Свердловська Костянтин Ільченко, який в 1996 року взяв в оренду шахту "Травнева" в Свердловську, розповів про таємничу смерть людини, яку екс-регіонал Олександр Єфремов свого часу поставив на високу посаду.
Про це Ільченко розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
За його словами, гендиректор об'єднання "Свердловантрацит" Євген Горовий, який працював безпосередньо на Єфремова, призначив якогось Вітю, прізвища якого Ільченко не пам'ятає, відповідальним за розкрадання шахти. Згідно з документами, у чоловіка була певна висока посада.
"Свого часу я звернувся до суду з позовом на дії орендодавця в особі Горового, пройшов всі інстанції. І ось, коли було вивезено 70% підприємства, прийшло рішення Вищого арбітражного суду. У ньому було сказано, що дії об'єднання "Свердловантрацит" визнаються незаконними, і мови про розірвання договору зі мною бути не може. Горовому було наказано передати шахту "Травнева" орендарю", - розповідає Ільченко.
За його словами, він одразу ж вирушив з цим документом до того самого Віті, якого Горовий поставив на високу посаду.
"І ось я з цим папером приїжджаю до цього Віті, оскільки тепер він був відповідальним за шахту, саме він її опечатував, як офіційний представник орендодавця і матеріально-відповідальна особа. Горовий, насправді, був дуже хитрим і підступним, він завжди під всі свої стрьомні справи інших людей підставляв. Я показую рішення суду, кажу: "Вітя, я тебе вітаю! Згідно з вашою оцінкою, шахта коштує 11 000 000 доларів, будь готовий: через пару днів я приїду з депутатами місцевої ради, представниками міліції - будемо приймати шахту назад!", - продовжує свою розповідь колишній керівник підприємства.
За його словами, через два дні Вітя помер при загадкових обставинах.
"І що ти думаєш? Через два дні його не стало, за офіційною версією, помер від серцевого нападу. Ось такі справи творилися", - сказав Ільченко.
"Після його смерті я, звичайно, міг пред'явити претензії "Свердловантрациту", але це вже було марно, оскільки шахти фактично не було, а всі протизаконні дії по відношенню до підприємства були б списані на небіжчика", - додав він.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: На Донбасі крали так, що Єфремов викликав гнів Кучми - потерпілий про свавілля.
Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA колишній депутат-регіонал Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?