Борець Беленюк зробив різку заяву на адресу українських ЗМІ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Борець Беленюк зробив різку заяву на адресу українських ЗМІ

Борець Беленюк зробив різку заяву на адресу українських ЗМІ
Джерело:  online.ua

Борець греко-римського стилю Жан Беленюк, який завоював срібну медаль на Олімпіаді в Ріо, обурений реакцією українських ЗМІ на його заяви після поєдинку.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Беленюк написав у Facebook.
Дивіться: Ол імпіада-2016: онлайн трансляція 16 серпня
"Я нікому не говорив, що міняю громадянство! На питання журналістки" ...ми всі знаємо, що в Україні погані умови для спортсменів, чи не замислювався ти про перехід в іншу збірну!? Я відповів поживемо-побачимо! Тепер це трактується як СЕНСАЦІЙНА ЗАЯВА ПРО ЗМІНУ ГРОМАДЯНСТВА (fakty.ictv). Увага питання - Чим українські ЗМІ відрізняються від російських?!", - обурений Беленюк.
Відзначимо, що Беленюк в коментарі кореспонденту телеканалу 1+1 на питання про патріотизм відповів наступне: "Нехай у нас влада розповідає про патріотизм. Патріотизмом повинен займатися наш президент, прем'єр-міністр, а я вільний розпоряджатися долею так, як вважатиму за потрібне. Ніхто мене в цьому не переконає. Тому я буду дивитися і буду відштовхуватися від того, як для мене буде краще".

Читайте: Борець Беленюк відреагував на спроби заспокоїти його

Беленюка зрозуміти можна, адже керівництво нашої країни нічого не робить для того, щоб розвивати спорт в Україні. І 5 медалей за півтора тижні Олімпіади в Ріо - це ще квіточки. У тому ж футболі ситуація така, що наші команди вилітають від маловідомих клубів, провалюючи єврокубковий сезон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?