Затримання фанатки "русского міра": в соцмережах розділилися щодо оцінки
Категорія
Україна
Дата публікації

Затримання фанатки "русского міра": в соцмережах розділилися щодо оцінки

Затримання фанатки "русского міра": в соцмережах розділилися щодо оцінки
Джерело:  online.ua

У мережі розділилися думки з приводу з атримання Службою безпеки України відомої проросійської пропагандистки Мирослави Бердник.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
«Бузина (журналіст Олесь Бузина, вбитий в Києві - Ред.) накрився. Чаленко з Роджерсом (Олександр Чаленко та Олександр Роджерс, проросійські пропагандисти, які виїхали в Росію - Ред.) сдриснули. Царьову (екс регіонал Олег Царьов - Ред.) набили морду. Чечетов вийшов у вікно. Калашникова накрили свої ж (мова про екс-регіоналів Михайла Чечетова і Олега Калашникова, нині покійних - Ред). Монтян (Тетяна Монтян, одіозний київський адвокат - Ред.) бідкається про репресії. До Варежки (Мирославі Бердник - Ред.) прийшло в гості СБУ», - написав у Facebook відомий український блогер Віктор Трегубов.
«За цю країну, безумовно, варто боротися», - додав Трегубов.
У коментарях користувачі підтримують блогера.
Василь Мамелін: А негренят в цій п'єсі скільки? Це так щоб зворотний відлік вести)
Ярослава Касьянова: Я тільки переживаю, що вона коні двине там і з неї великомученицю зроблять.
Vyacheslav Lokhvych: ефрьомка таки сидить.
При цьому блогер і журналіст Денис Казанський вважає, що Мирослава Бердник не становить особливої ​​загрози для України, тому СБУ не варто її затримувати, адже у проросійської журналістки онкологічне захворювання.
«Це, мабуть, єдиний випадок, коли я не підтримаю дії СБУ щодо відкритого ворога України. Бердник - сталіністка і українофоб, тут все вірно. Але наскільки мені відомо, вона смертельно хвора. У неї онкологія, і я вважаю, що її варто залишити в спокої», - написав Казанський в Facebook.
«Та й як пропагандист вона сильно здала останнім часом. Блог сильно просів у відвідуваності, власних статей майже немає, тільки репости новин з різних ватних сайтів. Не думаю, що Бердник може становити для України будь-яку небезпеку», - вважає Казанський.
«Ну і окремий привіт російським ЗМІ. "Лайфньюз", розміщуючи фотографію Мирослави Бердник, пише "Дівчина відома своєю критикою подій Майдану". Вони глумляться, чи що, над нею?», - додав Казанський.
Іван Оберемко: Той випадок, коли зовсім по..й, просто кумедно, що СБУ х..ею страждає, чекаємо суперскладних операцій з викрадення з Бахчисарая Гутника.
Petro Skoryk: Росіяни не пожаліли діда хворого, закрили. Чому ми повинні жаліти ворогів?
Сергій Полежаєв: Її хвороба ніяк не применшує її провину і не виправдовує її від покарання. Хворий ворог небезпечний не менше, ніж здоровий ворог. Йде війна. Вони нас не шкодують ні секунди. Ні хворих, ні здорових, ні дітей, ні старих вони не шкодують. І якщо для перемоги над звірами треба стати звіром, то ми повинні стати звіром. На час війни. Інакше як їх перемогти? Інакше ми зникнемо як нація. Моя думка.
Антон Комаров: ну ось тепер відвідуваність блогу зросте.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Співробітники CБУ спільно з Національною поліцією ліквідували розгалужену інформаційну мережу бойовиків так званої ДНР в зоні проведення антитерористичної операції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?