Обшук в Держприкордонслужбі: журналістка видала скандальні відомості
Категорія
Події
Дата публікації

Обшук в Держприкордонслужбі: журналістка видала скандальні відомості

Обшук в Держприкордонслужбі: журналістка видала скандальні відомості
Джерело:  online.ua

З'явилася нова інформація щодо обшуків, які проходять в Держприкордонслужбі: на час вирубки лісу вздовж кордону в Закарпатті були зняті наряди з охорони кордону.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського блогера і журналістки Олени Яхно.
Відзначимо, що за результатами обшуку в Держприкордонслужбі з'ясувалося, що на ділянці довжиною в 30 км і шириною в 5-40 м вирубали 7663 дерева цінних порід (дуб, дуб і бук) на суму більш ніж 19 млн грн.
"А тепер найцікавіше: саме в цей час за дивним збігом обставин хтось зняв наряди з охорони кордону в трьох районах - Новоселиця, Гута і Великий Березний. Перший заступник голови Держприкордонслужби Василь Серватюк (цей святий чоловік), звичайно ж, нічого не знав. Усе робилося без його відома. Він ні сном, ні духом не винен. Ми всі в це одразу повірили...", - написала Яхно.
Як повідомляв ONLINE.UA, ліс вирубали під час заходів з облаштування кордону Чопської прикордонної застави і вивезли до Словаччини, незважаючи на те, що планом облаштування кордону вирубка не передбачалася.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?