В СБУ розповіли, куди Савченко потрібно спрямувати свою бурхливу енергію
Категорія
Політика
Дата публікації

В СБУ розповіли, куди Савченко потрібно спрямувати свою бурхливу енергію

В СБУ розповіли, куди Савченко потрібно спрямувати свою бурхливу енергію
Джерело:  apostrophe.ua

Радник глави СБУ Юрій Тандит вважає, що нардепу Україні Надії Савченко, яка активно виступає за звільнення полонених бійців АТО, слід витрачати свою енергію на переконання міжнародної спільноти в тому, що в російських в'язницях незаконно утримують українців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю виданню "Апостроф".
"Ми бачимо, що Надю Савченко намагаються втягнути в певні неконструктивні процеси. Важливо, щоб політики тему страждання людей не використали. В ситуації звільнення заручників намітився певний перспективний процес, ми бачимо, що потрібно робити, щоб його прискорити. Зараз з'являються політики, які нам заважають, хочуть на цьому піаритися, розповідають, що тільки вони знають, що потрібно робити", - сказав Тандит.
"Відносно Наді Савченко можу сказати, що з її нескінченною енергією, досвідом набагато ефективніше було б, щоб вона на міжнародному рівні розповідала, що є справжнім доказом того, що в тюрмах Росії незаконно утримуються наші хлопці. Вона могла б бути певним знаком для багатьох світових держав, які є нашими союзниками і перш за все безпосередньо беруть участь у санкціях проти агресора", - додав радник глави СБУ.
Як повідомляв ONLINE.UA, Надія Савченко майже два роки незаконно утримувалася в Росії і була звільнена 25 травня 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?