Назарбаєв, Путін і Порошенко: в мережі з'явився смішний анекдот
Категорія
Світ
Дата публікації

Назарбаєв, Путін і Порошенко: в мережі з'явився смішний анекдот

Назарбаєв, Путін і Порошенко: в мережі з'явився смішний анекдот
Джерело:  online.ua

У мережі висміяли ситуацію з президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим, який в розмові зі своїм російським колегою Володимиром Путіним переказав свою розмову з українським лідером Петром Порошенко м.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter.
Нагадаємо, що президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв заявив, що президент України Петро Порошенко висловився в телефонній розмові про готовність до компромісів з Росією і про те, що заважає йому ухвалити закон про так званий особливий статус Донбасу.
"- Нурсултан, алло. Це Порошенко тебе турбує.
- А чому у вас голос схожий на Путіна?
- Ви старенький, у вас зі слухом погано", - йдеться в мікроблозі "Сірий кардинал".


Нагадаємо, що Кремль постійно наголошує на необхідності ухвалення Україною закону про особливий статус Донбасу. Так повноважний представник Росії в контактній групі Борис Гризлов заявив, що текст закону про особливий статус Донбасу повинен бути узгоджений в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?