Нуль квартир і машин: в мережі висміяли декларацію кримської "Няші"
Категорія
Політика
Дата публікації

Нуль квартир і машин: в мережі висміяли декларацію кримської "Няші"

Нуль квартир і машин: в мережі висміяли декларацію кримської "Няші"
Джерело:  online.ua

У мережі посміялися з так званої "прокурорші" Криму Наталії Поклонської, яка в декларації про доходи, майно і вклади вказала "0" замість квартир, будинків, дач, земельних ділянок та транспортних засобів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.
Відзначимо, що в декларації Поклонської, яка міститься у відомостях кандидатів «Єдиної Росії», значиться дохід за 2015 рік (трохи більше 2 млн 320 тис руб) і вклад у банку в розмірі 141 рубль 51 копійка. При цьому в графах «Земельні ділянки», «Житлові будинки», «Квартири», «Дачі», «Гаражі», «Інше нерухоме майно», «Транспортні засоби» написана цифра «0».
Користувачі соцмереж посміялися над такими даними в декларації Поклонської. Так Валерій Пеньков написав: "На пляжі живе, бідолаха!".
Тетяна Сорвенкова: "Молодець. На робочому місці живе".
Іван ПБ: "Ідеально підходить в депутати. Своя людина для них".
Алхімік Московський, в свою чергу, згадав про конфуз Поклонської на ході "Безсмертного полку" в Сімферополі, куди вона прийшла з іконою Миколи II: "Ну у неї одні ікони".
Волшебные сорняки: "Так вони на кота зареєстровані".
ФакенДануб: "Один в один кандидат від ЄР, там всі такі".
Як повідомляв ONLINE.UA, Наталя Поклонська так і не зрозуміла, чому її висміяли після конфузу на ході "Безсмертного полку".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?