Скільки накопичили "міністри ДНР": журналісти озвучили цифри
Категорія
Політика
Дата публікації

Скільки накопичили "міністри ДНР": журналісти озвучили цифри

Скільки накопичили "міністри ДНР": журналісти озвучили цифри
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилася інформація про те, скільки отримують "депутати" і "міністри"так званої ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 0629.com.ua.
Згідно з даними власних джерел видання, статки "міністра доходів і зборів" ДНР Олександра Тимофєєва (Саші Ташкента) приблизно оцінюється в $17 млн.
"Ці гроші були ним отримані завдяки контрабанді вугілля і ПММ через кордон з Росією. Він надавав істотну допомогу у вивезенні з окупованих територій України в регіони РФ потужностей найбільших підприємств. На початку своєї «кар'єри» разом із Олександром Михайловим ("першим заступником міністра доходів і зборів" ДНР, статки оцінені в $1,5 млн) займався рейдерським захопленням малого і середнього бізнесу. Зараз займається відвертим грабунком простого населення ДНР", - йдеться в повідомленні.
"Депутат" ДНР Катерина Губарєва зуміла накопичити статки в $2 млн. У 2014-2015 року вона очолювала свій гуманітарний фонд, через який проходили великі обсяги гуманітарної допомоги РФ.
"Народний депутат" ДНР Юрій Крікуленко, - власник донецького нічного клубу «Бермуди». Активно проводить масові танцювальні заходи, які в більшості своїй вилилися у масову пиятику. Займається торгівлею алкоголю в необмежених кількостях і до необмеженого часу.
""Депутат" Коваль А.П., прикриваючись ім'ям ватажка ДНР Олександра Захарченка, займається незаконним заволодінням приватного бізнесу, нерухомого майна та землі, а депутат Філатова Г.А. відкрито продає довідки мешканцям Горлівки про те, що все майно людей зруйнували Збройні сили України. За допомогою цих довідок жителі можуть отримати гуманітарну допомогу і 2 тис руб", - зазначає джерело.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Росія буде впливати на бойовиків ДНР і ЛНР для врегулювання ситуації на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?