Одіозний російський священик пояснив, кого хоче вбивати: дісталося і Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

Одіозний російський священик пояснив, кого хоче вбивати: дісталося і Україні

Одіозний російський священик пояснив, кого хоче вбивати: дісталося і Україні

Російський священик Всеволод Чаплін, який раніше розлютив користувачів мережі заявами про необхідність знищення внутрішніх ворогів, як приклад тих, кого можна вбивати, назвав прихильників Майдану.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на НСН.
"Я сказав, що держава має не тільки право, а й обов'язок змінювати закони і застосовувати їх так, щоб небезпечні терористи і змовники були зупинені. Історія з Майданом в Україні, спроба путчу в Туреччині прекрасно показують, що небезпека внутрішнього ворога існує і з ним треба боротися силою, в тому числі фатальною", - заявив Чаплін.
Відзначимо, що головний редактор «Еха Москви» Олексій Венедиктов після подібних заяв прийняв рішення більше не запрошувати в ефір Всеволода Чапліна.
"Що, врешті-решт, поганого в знищенні певної частини внутрішніх ворогів? Декого вбивати можна і потрібно зовсім точно. Не випадково знищують злочинців", - сказав в ефірі "Еха" 15 серпня священик.
Як повідомляв ONLINE.UA, також Чаплін вразив словами про "протухлий гуманізм" і справжнє життя за труною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?