Їх там є: назвали десятки імен російських військових на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Їх там є: назвали десятки імен російських військових на Донбасі

ГУР
Їх там є: назвали десятки імен російських військових на Донбасі

В українській розвідці оприлюднили дані про 166  російських військовослужбовців, які приїхали воювати на Донбас, незважаючи на запевнення російської сторони про те, що військових РФ на Донбасі нібито немає.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.


За даними розвідки, для прикриття місць розгортання на окупованому Донбасі нової мотострілецької бригади, на територію України перекинутий зенітно-ракетний дивізіон 60-ї окремої мотострілкової бригади (в/ч 16871, місце постійної дислокації селище Монастирище-2, Приморський край) 5-ї загальновійськової армії (Уссурійськ) Східного військового округу ЗС РФ.


Разом з командуванням дивізіону, для організації бойового застосування підрозділу, на Донбас відряджений начальник протиповітряної оборони - начальник відділу ППО 60-ї окремої мотострілкової бригади підполковник ЗС РФ Тупіченко Сергій Олександрович.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на Донбасі виявили нову військову техніку Росії - комплекс СПР-2М "Ртуть-БМ".





















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?