Сплив курйозний факт про дороге авто скандального співробітника ГПУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Сплив курйозний факт про дороге авто скандального співробітника ГПУ

Сплив курйозний факт про дороге авто скандального співробітника ГПУ
Джерело:  Вihus.info

Автомобіль  Audi Q7, на якому їздить слідчий департаменту Генпрокуратури з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Дмитро Сус, куплений на ім'я 85-річної мешканки Хмельницького Марії Юрчик.


Про це заявили в реєстрі власників автотранспортних засобів МВС, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на програму "Наші гроші".


Відзначається, що пенсіонерка є родичкою (ймовірно, бабусею) Суса, проживає в квартирі його батьків на вулиці Завадського, 5, в Хмельницькому, і стала щасливою власницею кросовера в червні 2015 року.




Audi Q7 на вторинному ринку коштує $35-40 тис (875 тис - 1 млн грн), в той час як заробітна плата Дмитра Суса в ГПУ, за його словами, становить близько 300 тисяч гривень на рік. У 2013 році Сус заробив в органах прокуратури тільки 114 тисяч грн.



Як відомо, департамент ГПУ, в якому працює Сус, назвають "департаментом Кононенко-Грановського", за прізвищами депутатів від БПП Ігоря Кононенко та Олександра Грановського, яким приписують вплив на цей підрозділ ГПУ.


В кінці минулого тижня в центрі Києва  сталася сутичка між співробітниками ГПУ і детективами Національного антикорупційного бюро, які здійснювали зовнішнє спостереження за Сусом.


Як повідомляв ONLINE.UA, в ГПУ заявили, що стеження було незаконним, в той час як НАБУ стверджують, що мали на це рішення суду. Також  в НАБУ заявили, що слідчі ГПУ затримали їх детективів, незаконно утримували і катували їх протягом 11-ти годин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?