Бойовики ДНР катують своїх же "читанням": розповідь очевидця
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР катують своїх же "читанням": розповідь очевидця

Бойовики ДНР катують своїх же "читанням": розповідь очевидця
Джерело:  online.ua

Відомий український журналіст Денис Казанський розповів, як на Донбасі "читанням" катують підозрюваних в причетності до  Служби безпеки України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.


Казанський розповів про громадянина Росії Олександра Рубльова з позивним "Баксан" з Ярославля, який приїхав в Україну, щоб взяти участь в "громадянській війні".


"Але він не уявляв собі, яке веселощі чекають його попереду. В червні побратими по ДНР звинуватили Рубльова в роботі на СБУ і відправили на підвал. Побув трохи, але потім відпустили, після чого він повернувся в Росію і дав інтерв'ю, в якому розповів про те, з чим зіткнувся", - написав журналіст.


Він навів цитату з оповідання росіянина: "Дізнавач з військової поліції вирішив попрактикуватися, наскільки у мене міцна голова. Він взяв з підвіконня товстий рекламний глянсовий журнал і каже: зараз ми будемо читати. Відкриває навмання сторінку, а там реклама «Джіванші». Потім б'є журналом по голові. Я схопився за голову і скрикнув «Ой!», а слідчий говорить - не "Ой!", а «Джіванші». і так ми «читали» різні сторінки. і про «Хьюго Босс», і про якісь то марки машин, і т. д. через деякий час мене відвели в камеру, а через годину знову привели на допит. у кабінеті був ще один чоловік. Весь в чорному, в Балаклаві, з пістолетом і з ножем. Сказали, що це співробітник МГБ, а МГБ розмовляє ще жорсткіше"


"Ну в загальному непогано так в Донбасі вирішили захистити російську мову. На п'ятірочку! Так, що аж самі росіяни в жаху тікають назад в Росію від цього кошмару", - прокоментував Казанський.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в розвідці розповіли про 166 нових російських військових на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?