Мар'їнку обстріляли снарядами з путінського "військторгу": опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Мар'їнку обстріляли снарядами з путінського "військторгу": опубліковані фото

Мар'їнку обстріляли снарядами з путінського "військторгу": опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Представники української сторони в Спеціальному центрі координації та контролю (СЦКК) виявили в  Мар'їнці, яку нещодавно обстрілювали з танків, хвостовики мінометних мін російського виробництва калібру 82 мм.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СЦКК.


Відзначається, що знахідка була виявлена ​​15 серпня по вулиці Тельмана. При цьому, снаряди прилетіли сюди напередодні ввечері з напрямку Петровського району Донецька. Розривами боєприпасів був зруйнований дах житлового будинку. Мирні жителі не постраждали.


«Слід зазначити, що маркування капсуля одного зі знайдених хвостовиків мін, виявилося дуже цікавим: «Іскра - Росія», що підтверджує країну походження цього боєприпасу. Це чергове яскраве свідчення присутності на Донбасі виробів російського «військторгу», - йдеться в повідомленні.


Як відомо, "військторг" - іронічне позначення військової техніки, устаткування і спорядження з Росії, яке поставляється бойовикам. Воно з'явилося після заяви президента РФ Володимира Путіна про те, що військове спорядження "зелених чоловічків", які проводили анексію Криму «можна купити в будь-якому військторзі».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  бойовики ДНР на Донбасі зазнали втрат через старі протитанкові ракети, надіслані їм з російського "військторгу".




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?