У Росії діти полагодили дорогу, над якою влада билася три роки: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії діти полагодили дорогу, над якою влада билася три роки: з'явилися фото

У Росії діти полагодили дорогу, над якою влада билася три роки: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Чуваській Республіці Росії діти успішно відремонтували дорогу, лагодження якої чиновники не могли забезпечити більш трьох років.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на співтовариство в Facebook "Лентач".


"Ось вже більше трьох років на вулиці Ілліча потворна до жаху дорога, що з'єднує два райони міста ВРЗ і Восточний. Багато жителів міста, що вирішують скоротити шлях, пробивають колеса, потрапляють в колію або просто сідають в яму" - розповіла місцева мешканка Анастасія Уськіна.


По небезпечній дорозі перестав ходити навіть громадський транспорт. 1,5 місяці тому до і без того поганої дороги додався відкритий люк. Дорожники закрили люк дошками, які через деякий час зламалися від проїжджаючих машин. Оскільки чиновники і дорожня служба дорогу ремонтувати не збиралися, латати ями почали місцеві діти.


"Діти регулярно носять в пластикових пляшках пісок і засипають їм ями. Діти взялися і за горезвісний люк. Вони не тільки принесли дорожній блок, про що не здогадалися навіть дорожники і поставили на люк, але і згладили з іншого боку дорогу, щоб прибрати нерівність з допомогою дощок, вибивши з них попередньо цвяхи цеглою і засипали піском який самі ж носили, майже цілий день в пластикових пляшках"- додала Уськіна.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше журналіст, військовий експерт, полковник запасу  Ігор Коротченко заявив, що в Росії не роблять дороги для того, щоб по ним не їздила техніка НАТО.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?