Успішний бій українців на Донбасі: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Успішний бій українців на Донбасі: з'явилися нові подробиці

Успішний бій українців на Донбасі: з'явилися нові подробиці
Джерело:  online.ua

Журналіст Юрій Бутусов розповів подробиці  зіткнення з російськими диверсантами, який підійшли впритул до опорного пункту українських військовослужбовців.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.


"14 серпня 2016 року штурмова група російських окупаційних військ в районі Попасної здійснювала потайний вихід на рубіж атаки в районі одного з наших опорних пунктів. Однак завдяки грамотній організації розвідки і бойової охорони, дозор зі складу 11 мотопіхотного батальйону "Київська Русь" 59-ї бригади зумів вчасно виявити противника", - написав Бутусов.


Він додав, що бійці АТО зіткнулися з бойовиками майже в упор, з дистанції в 20 м, при цьому обидві сторони відкрили вогонь майже одночасно, пустили в хід гранати.


"Окупанти не витримали контактного бою і почали відхід. Двох поранених найманців росіяни кинули на поле бою, вони збігли кров'ю. По відступаючому противнику було завдано вогневого удару засобами посилення. З української сторони втрат пораненими і убитими немає", - додав журналіст.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  бойовики так званої ДНР провели обстріл села Чермалик під Маріуполем, у якому загинув волонтер з Бердянська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?